Årets landsbygdsinfluencers

Nedan kan du se vilka som kommer dela med sig av sin sommar i Höga Kusten 2021:

NAMN: Alithy Djiemo
ÅLDER: 16
KOMMUN: Kramfors
INSTAGRAM: @alithy.d
YOUTUBE: alithy.d
Pinterest: alithy.d

“Hej! Mitt namn är Alithy Mikaela Djiemo och jag är en 16 årig tjej som bor i Kramfors. På fritiden brukar jag filma, vara med vänner och fotografera. Jag tycker även om att delta i olika grupper som arbetar för att kunna lyfta upp ungas röster. Nu i sommar tänker jag dela med mig av den fina naturen här i Västernorrland, olika platser man kan besöka och lite av min vardag.”

NAMN: Amanda Oskarsson
ÅLDER: 25
KOMMUN: Örnsköldsvik
INSTAGRAM: @gardenibyviken

“Hallå, Amanda här! Bor tillsammans med min sambo och våra 3 katter på en gård i Byviken utanför Örnsköldsvik. Här renoverar vi lite eftersom tiden går med en förkärlek till det lantliga och alla gamla ting. På Instagram som “gardenibyviken” delar jag med mig av vårt liv här och tankar kring det fantastiska landsbygdslivet.”

NAMN: Arvid Linde
ÅLDER: 19
KOMMUN: Sollefteå
INSTAGRAM: @arre_linde

“Tjena! Jag heter Arvid Linde och bor i Näsåker, en liten by utanför Sollefteå kommun. Jag kommer fokusera på min intressen, träning och fotografi. Jag vill visa all den vackra naturen Näsåker har, samt min vardag här på byn.”

NAMN: Fanny, Klara & Maja Källström
ÅLDER: 25, 25, & 22
KOMMUN: Härnösand
INSTAGRAM: @angermanlandia

“Vi är tre systrar som renoverar två gamla hus i Höga kusten. På vårt konto Angermanlandia får ni följa vår renoveringsresa! Det blir också mycket musik och andra äventyr, då vi alla är musiker.”

NAMN: Jonas Sundström
ÅLDER: 23
KOMMUN: Kramfors
INSTAGRAM: @sundströmsskog

“Hej! Jag heter Jonas Sundström och kommer från Nordingrå, Höga Kusten. Jag driver ett eget företag som heter Sundströms Skog & Grönyta. Om ni följer mig så kommer ni få se min vardag, både från fritid men även jobb jag utför och alla vackra platser jag får se.”

För att se alla inlägg – följ #ungihögakusten

Klicka på ikonen för att komma till #ungihögakusten