Möt sommarens landsbygdsinfluencers i Höga Kusten

Från midsommar till början på augusti delar sex stycken ungdomar från Höga Kusten med sig av sina liv – och du kan hänga med! De delar bilder av utflykter och häng med vänner, bloggar om hälsa, filmar sina projekt med musik, konst och moped-byggen och berättar om livet på gården med familjen. Tillsammans visar de hur varierat och roligt livet som ung på landsbygden i Sollefteå, Kramfors, Härnösand och Örnsköldsvik kan vara!

Nedan presenterar de sig själva:

NAMN: Angelica Westberg
ÅLDER: 25
KOMMUN: Kramfors
INSTAGRAM: @hamragarden

“25 år gammal, uppväxt utanför Örnsköldsvik. Numera bosatt på en gammal släktgård i Nyland, utanför Kramfors. En fotograf med ett brinnande intresse för inredning, livet på landet och alla gamla ting. “I det enkla bor det vackra” är mitt motto.”

NAMN: Rikard Gidlund
ÅLDER: 20
KOMMUN: Örnsköldsvik
INSTAGRAM: @glidislund

“Halloj, Rikard här! Jag är en student som pluggar industriell design och produktutveckling. Nu i sommar kommer ni få ta del av lite hobbyprojekt där jag bygger och svetsar olika roligheter så väl som ta del av sysslor jag gör för att koppla av såsom fiske, naturliv och såklart traktorer! Häng med på min insta så får ni se vad jag har för mig!”

NAMN: Klara Andersson Lind
ÅLDER: 16
KOMMUN: Härnösand
INSTAGRAM: @klara.alind

“Jag heter Klara och är 16 år och bor i Älandsbro strax norr om Härnösand. Jag tänkte posta om min vardag som består mycket av mina vänner och familj, sång, dans, och övriga hobbies.”

NAMN: Sarah Sediqi
ÅLDER: 20
KOMMUN: Sollefteå
INSTAGRAM: @sarah99_mimmi

“Jag heter Sara Sediqi och är väldigt glad över att jag ska jobba som influenser. Jag med hjälp av mina instagram konto kommer jag posta om min livsstil och samhällsfrågor som jag brinner för just nu. Det kommer att vara mest fokus på allt från att äta hälsosam till att uppmärksamma Norrland och ungdomars röster från Norrland. Hur sjuk!”

NAMN: Linnéa Öberg
ÅLDER: 25
KOMMUN: Örnsköldsvik
INSTAGRAM: @designandrabullar
BLOGG: designandrabullar.com

“Jag heter Linnéa Öberg, verksam keramiker och illustratör i Örnsköldsvik. Det är jag som driver Design Andra Bullar där färg, form och funktion står i centrum. Jag vill driva traditionen av hantverk, dess glädje och kunskap framåt. På ett modernt vis, med mina tankar och idéer.”

NAMN: Marcus Dahlle Dahlberg
ÅLDER: 19
KOMMUN: Kramfors
INSTAGRAM: @dahlledahlberg
BLOGG: dahlle.blogg.se

”Hej! Jag heter Dahlle Dahlberg och jag är bloggare och normkritiker som studerar media till vardags. I sommar kommer ni att få följa med mig på mina sociala kanaler. Där kommer jag posta mode, tankar om livet, min kamp mot normer, men också om psykisk och fysisk hälsa/ohälsa. Jag hoppas du hänger med på min resa, och att du får en underbar sommar. Kram Dahlle!”

För att se alla inlägg – följ #ungihögakusten

Hastagen #ungihögakusten kan alla upp till 25 år använda för att dela med sig av sin sommar i Höga Kusten.

Mellan vecka 26 och 29 väljer vi ut “veckans bild” och de två härligaste bilderna får en Höga Kusten-upplevelse som pris: klättring för två på Via Ferrata eller kanotpaddling i Resele. 

Klicka på ikonen för att komma till #ungihögakusten

Var med och tävla – använd #ungihögakusten

Hastagen #ungihögakusten kan alla upp till 25 år använda för att dela med sig av sin sommar i Höga Kusten.

Mellan vecka 27 och 30 väljer vi ut “veckans bild” och de två härligaste bilderna får en Höga Kusten-upplevelse som pris: klättring för två på Via Ferrata eller kanotpaddling i Resele. 

Har du frågor om projektet?

Kontakta delprojektledare Felicia Edholm, 070-563 09 78 eller felicia@leaderhogakusten.se